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December 29, 1978 

ALL·COUNTY LETTER NO. 78-54 

TO: ALL COUNTY WELFARE DIRECTORS 

SUBJECT: INCLUSION OF TWO CARETAKERS IN ONE FBU 

REFERENCE: EAS SECTION 44-205.223 
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Several counties have asked if two caretaker relatives could be included 
in one FBU when they are married to each other and they are each the 
caretaker of at least one eligible child but have no common child for 
whom aid is requested. 

Regulations concerning persons who are included in the FBU are contained 
in EAS Section 44-205. Generally, when there is more than one caretaker 
relative in the home, the eligible children of each caretaker will be in 
separate FBUs (EAS Section 44-205.22). Exceptions to this pol icy are 
found in EAS Sections 44-205.221, .222 and .223. EAS Section 44-205,223 
specifically requires that only one FBU is established where two caretaker 
relatives in the home are married to each other and have separate children. 
Therefore the two caretaker relatives in this situation shall be included 
in the same FBU. 

If you have any questions on this matter, please contact your AFDC 
Management Consultant at (916) 322-5387. 

Since re I y, 

cc: CWDA 
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